Bel 0294-291545

Over ons

Rederij klinkhamer is al meer dan 15 jaar de specialist in het organiseren van volledig verzorgde rondvaarten op de Vinkeveense Plassen. Dit schitterende natuurgebied vormt het perfecte decor voor uw feesten. In 1995 was wijlen Gerrit Klinkhamer vastbesloten om een rederij te beginnen op zijn jachthaven. Hij wilde zijn passie voor de Vinkeveense Plassen delen met iedereen die ook maar een beetje hetzelfde voelde voor dit natuurgebied als hij deed.

Deze hobby is uitgegroeid tot het verzorgen van meer dan 100 feesten per jaar over dit schitterende natuurgebied. Of het nu een verjaardag, jubileum of een zakelijke gelegenheid is, bij Rederij Klinkhamer bent u aan het juiste adres. Met een hecht team, ervaren mensen wordt er alles aan gedaan om uw feest tot een succes te maken. Alle zorgen die bij het organiseren van een feest komen kijken worden u uit handen genomen.

Wij zijn gevestigd aan de Vinkeveense Plassen en hebben een parkeergelegenheid op eigen terrein naast onze schepen. U vindt ons al op ca 5 minuten rijden vanaf de afslag Vinkeveen. (langs de A2)

In onze folder vind u uitgebreide informatie, al onze mogelijkheden en alle prijzen.

Wilt u, uw Feest op de plas boeken neem dan contact met ons op via het contactformulier.